Beschikbare functies

← Terug naar home

HOSTESS

- Hostess

ENTERTAINMENT

- Theatrale Gastvrouw

THEATRALE GASTVROUW (PT of STAGE) | Ron Gastrobar Indonesia Downtown (Amsterdam)

Ron Gastrobar Indonesia ‘Downtown’ is een bijzonder concept van Ron Blaauw. We bieden onze gasten een unieke culinaire beleving waar dineren op hoog niveau, livemuziek én entertainment samensmelten in ons extravagante ‘Urban Jungle’ rooftop restaurant, uitkijkend over het hart van Amsterdam op het Rokin.

Als Mrs. Spicy

Wij zoeken iemand die: Wij bieden Mrs. Spicy

Solliciteer direct

BARTENDER

Wil jij werken in de tofste restaurants van Amsterdam en ben je gek op Oriëntaalse, Indonesische of juist klassieke smaken? Het kan allemaal, want wij zijn op zoek naar bartenders voor onze restaurants in Amsterdam! Als bartender ben je de gastheer en adviseur van onze gasten aan de bar. Je bent verantwoordelijk voor het bereiden en serveren van cocktails, G&T’s, (complexe) dranken en snacks. Daarnaast zorg je voor de juiste voorbereiding, bedien je de kassa en zorg je ervoor dat jouw bar er altijd tip top uitziet!

ALS BARTENDER GA JE HET VOLGENDE DOEN:

Voorbereiding barkeeping Barkeeping Kassa- en verantwoordingswerkzaamheden Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden HIERVOOR ZOEKEN WIJ IEMAND MET: WIJ BIEDEN:

Herken jij jezelf in het bovenstaande en wil je deel uitmaken van een jong, dynamisch en groeiend bedrijf? Solliciteer dan meteen!

Solliciteer direct

Medewerker Fastservice Ron Gastrobar bij Mooie Boules - Rotterdam

Kom jij als Keukenmedewerker het team van Ron Gastrobar bij Mooie Boules versterken? Bij Mooie Boules komen verschillende concepten van Ron Blaauw samen. Jij geeft jouw laatste touch aan de gerechten voordat deze via Deliveroo Editions wordt thuisbezorgd bij onze hongerige gasten! Het is de perfecte springplank naar het grotere werk; een carrière in de keuken van een van onze Gastrobars!

Als keukenhulp verricht je ondersteunende en voorbereidende werkzaamheden in de keuken zoals het snijden van producten en het opmaken van gerechten. Daarnaast vul je ingrediënten aan, houdt voorraden in de gaten en kijkt mee of alles vers en netjes de keuken verlaat. Vanzelfsprekend let je hierbij op de HACCP-richtlijnen.

Beschik jij over de volgende ingrediënten:

Als continue groeiend en dynamisch bedrijf met ruimte voor creatieve vrijheid willen wij jou het volgende bieden:

Solliciteer direct

Medewerker Fastservice Ron Gastrobar bij Mooie Boules - Amsterdam

Kom jij als Keukenmedewerker het team van Ron Gastrobar bij Mooie Boules versterken? Bij Mooie Boules komen verschillende concepten van Ron Blaauw samen. Jij geeft jouw laatste touch aan de gerechten voordat deze via Deliveroo Editions wordt thuisbezorgd bij onze hongerige gasten! Het is de perfecte springplank naar het grotere werk; een carrière in de keuken van een van onze Gastrobars!

Als keukenhulp verricht je ondersteunende en voorbereidende werkzaamheden in de keuken zoals het snijden van producten en het opmaken van gerechten. Daarnaast vul je ingrediënten aan, houdt voorraden in de gaten en kijkt mee of alles vers en netjes de keuken verlaat. Vanzelfsprekend let je hierbij op de HACCP-richtlijnen.

Beschik jij over de volgende ingrediënten:

Als continue groeiend en dynamisch bedrijf met ruimte voor creatieve vrijheid willen wij jou het volgende bieden:

Solliciteer direct

Maître

De maître stuurt de medewerkers bediening operationeel aan. Hij/zij is verantwoordelijk voor het plannen, regelen, en bijsturen van de medewerkers in de werkuitvoering en voorziet in het operationele personeelsbeheer (verzuim, functioneren, werving en selectie). De maître werkt waar nodig mee in de bedieningsuitvoering.

Personeelsbeheer

Bediening en begeleiding gasten in het restaurant

Voorstellen voor verbetering werkprocessen

Wat bieden wij jou?

Solliciteer direct

Chef de Partie

Voor de Ron Blaauw groep zoeken wij een enthousiaste Chef de Partie.
Wil jij werken op de tofste locaties van Amsterdam en ben je gek op het verre Oosten, Indonesië, Parijs of gewoon de klassieke keuken? Het kan allemaal, want wij zijn namelijk opzoek naar sterren in de keuken voor onze restaurants in Amsterdam en Ouderkerk a/d Amstel. En Ron Blaauw gaat zijn gastronomische imperium nóg verder uitbreiden!

In de functie van Chef de Partie ben je verantwoordelijk voor je eigen partie onder leiding van de Chef en Sous-Chef en werk je mee in het bereiden van eigen gerechten:
Belangrijkste taken Chef de Partie:

Opleidingsniveau Chef de Partie:

Overig voor Chef de Partie:

Als continue groeiend en dynamisch bedrijf met ruimte voor creatieve vrijheid willen wij jou het volgende bieden:

Solliciteer direct

patissier

Voor de restaurants van Ron Blaauw zoeken wij een enthousiaste Patissier. Wil jij werken op de tofste locaties van Amsterdam en ben je gek op het verre Oosten, Indonesië, Parijs of gewoon de klassieke keuken? Het kan allemaal, want wij zijn namelijk opzoek naar sterren in de keuken voor onze restaurants in Amsterdam en Ouderkerk a/d Amstel. En Ron Blaauw gaat zijn gastronomische imperium nóg verder uitbreiden!

In de functie Patissier ben je verantwoordelijke voor je eigen partie onder leiding van de Sous-Chef en de chef en werk je mee in het bereiden van gerechten. Alle gerechten en ingrediënten die we gebruiken voor de gerechten worden in eigen keuken gemaakt.

Hierbij ben je verantwoordelijk voor:

Opleidingsniveau patissier

Overig voor patissier;

Als continue groeiend en dynamisch bedrijf met ruimte voor creatieve vrijheid willen wij jou het volgende bieden:

Solliciteer direct

Demi Chef de Partie

Voor de restaurants van Ron Blaauw zoeken wij een enthousiaste Demi Chef de Partie. Wil jij werken op de tofste locaties van Amsterdam en ben je gek op het verre Oosten, Indonesië, Parijs of gewoon de klassieke keuken? Het kan allemaal, want wij zijn namelijk opzoek naar sterren in de keuken voor onze restaurants in Amsterdam en Ouderkerk a/d Amstel. En Ron Blaauw gaat zijn gastronomische imperium nóg verder uitbreiden!

In deze functie ben je verantwoordelijke voor je eigen partie onder leiding van de Chef de Partie, daarnaast werk je mee in het bereiden van gerechten. Alle gerechten en ingrediënten die we gebruiken voor de gerechten worden in eigen keuken gemaakt.

Opleidingsniveau Demi chef de Partie:

Overig voor Demi chef de Partie;

Als continue groeiend en dynamisch bedrijf met ruimte voor creatieve vrijheid willen wij jou het volgende bieden:

Solliciteer direct

Zelfstandig werkende kok

Voor de restaurants van Ron Blaauw zoeken wij een enthousiaste Zelfstandige werkende kok. Wil jij werken op de tofste locaties van Amsterdam en ben je gek op het verre Oosten, Indonesië, Parijs of gewoon de klassieke keuken? Het kan allemaal, want wij zijn namelijk opzoek naar sterren in de keuken voor onze restaurants in Amsterdam en Ouderkerk a/d Amstel. En Ron Blaauw gaat zijn gastronomische imperium nóg verder uitbreiden!

Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit:

Opleidingsniveau zelfstandig werkend kok;

Werkervaring zelfstandig werkend kok;

Als continue groeiend en dynamisch bedrijf met ruimte voor creatieve vrijheid willen wij jou het volgende bieden:

Solliciteer direct

Leerling kok

Voor de restaurants van Ron Blaauw zoeken wij een enthousiaste leerling kok.
Wil jij werken op de tofste locaties van Amsterdam en ben je gek op het verre Oosten, Indonesië, Parijs of gewoon de klassieke keuken? Het kan allemaal, want wij zijn namelijk opzoek naar sterren in de keuken voor onze restaurants in Amsterdam en Ouderkerk a/d Amstel. En Ron Blaauw gaat zijn gastronomische imperium nóg verder uitbreiden!

Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit:

Opleidingsniveau zelfstandig werkend kok;

Werkervaring zelfstandig werkend kok;

Als continue groeiend en dynamisch bedrijf met ruimte voor creatieve vrijheid willen wij jou het volgende bieden:

Solliciteer direct

Shiftleader bediening

Wil jij werken op de tofste locaties van Amsterdam en ben je gek op het verre Oosten, Indonesië, Parijs of gewoon de klassieke keuken? Het kan allemaal, want wij zijn namelijk opzoek naar sterren in de bediening voor onze restaurants in Amsterdam en Ouderkerk a/d Amstel. En Ron Blaauw gaat zijn gastronomische imperium nóg verder uitbreiden!

De shiftleader is bij afwezigheid van de maître verantwoordelijk voor het restaurant. Naast zijn/haar taak als wijkloper heeft de shiftleaders extra verantwoordelijkheden:

Verantwoordelijkheden maître;
De maître stuurt de medewerkers bediening operationeel aan. Hij is verantwoordelijk voor het plannen, regelen, en bijsturen van de medewerkers in de werkuitvoering en voorziet in het operationele personeelsbeheer (verzuim, functioneren, werving en selectie). De maître werkt waar nodig mee in de bedieningsuitvoering.

Personeelsbeheer        

Bediening en begeleiding gasten in het restaurant     

Voorstellen voor verbetering werkprocessen                 

Solliciteer direct

Medewerker bediening

Wil jij werken op de tofste locaties van Amsterdam en ben je gek op het verre Oosten, Indonesië, Parijs of gewoon de klassieke keuken? Het kan allemaal, want wij zijn namelijk opzoek naar sterren in de bediening voor onze restaurants in Amsterdam en Ouderkerk a/d Amstel. En Ron Blaauw gaat zijn gastronomische imperium nóg verder uitbreiden!

De wijkloper heeft de leiding over een wijk, zie het als je eigen restaurantje.
Voordat het servies gaat beginnen zorg je voor de benodigde middelen om het servies soepel door te komen. Je bent het aanspreekpunt voor je collega’s en je gasten in de wijk en degene die de avond tot een feest maakt! Draag zorg voor de bestellingen van je gasten en sluit het servies netjes af doormiddel van een goede kassabehandeling en debras.

Voorbereiding

Bedienen

Kassa- en administratieve handelingen

Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden

Solliciteer direct

Barmedewerker

Wil jij werken op de tofste locaties van Amsterdam en ben je gek op het verre Oosten, Indonesië, Parijs of gewoon de klassieke keuken? Het kan allemaal, want wij zijn namelijk opzoek naar sterren in de bediening voor onze restaurants in Amsterdam en Ouderkerk a/d Amstel. En Ron Blaauw gaat zijn gastronomische imperium nóg verder uitbreiden!

De barmedewerker is vanuit zijn rol/positie is hij/zij te typeren als de gastheer en adviseur (bij hun keuzes) van de gasten aan de bar. Hij/zij is niet alleen verantwoordelijk voor het bereiden en serveren van (complexe) dranken en snacks, maar doet zelf ook de voorbereiding (voorraadaanvulling, verzorgen mise en place, representatief maken/houden bardeel) en verzorgt de afrekening.

Kassa- en verantwoordingswerkzaamheden  

Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden        

Voorbereiding barkeeping        

Barkeeping        

Solliciteer direct

Pasmedewerker

Wil jij werken op de tofste locaties van Amsterdam en ben je gek op het verre Oosten, Indonesië, Parijs of gewoon de klassieke keuken? Het kan allemaal, want wij zijn namelijk opzoek naar sterren in de bediening voor onze restaurants in Amsterdam en Ouderkerk a/d Amstel. En Ron Blaauw gaat zijn gastronomische imperium nóg verder uitbreiden!

De pasloper speelt een cruciale rol in de samenwerking tussen de keuken en bediening. Hij of zij is de schakel waar de keuken/bar en de bediening blind op moeten kunnen vertrouwen om de juiste gerechten/dranken op tijd naar de gasten te krijgen. Overzicht kunnen bewaren, duidelijk communiceren, stressbestendig en om kunnen gaan met hectiek zijn eigenschappen waar een goede pasloper/runner aan voldoet.

Voorbereiding van de pasloper/runner

Bediening           

Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden        

Solliciteer direct

Hostess/­Gastvrouw

Wil jij werken op de tofste locaties van Amsterdam en ben je gek op het verre Oosten, Indonesië, Parijs of gewoon de klassieke keuken? Het kan allemaal, want wij zijn namelijk opzoek naar sterren in de bediening voor onze restaurants in Amsterdam en Ouderkerk a/d Amstel. En Ron Blaauw gaat zijn gastronomische imperium nóg verder uitbreiden!

De medewerker ontvangst is verantwoordelijk voor het ontvangen, placeren en geven van algemene en informatie aan gasten, verlenen van service tijdens het verblijf en het verzorgen van een goed afscheid met gasten. Daarnaast behandelt hij/zij de telefoon voor het aannemen van reserveringen en verwerk deze op een eenduidige manier in het reserveringssysteem. Heeft nauw contact met de afdeling Guest Relations over de reserveringen. De medewerker ontvangst is het visitekaartje van het restaurant. Hij/zij is het eerste en laatste contact met een gast tijdens zijn verblijf.

Ontvangst

Administratieve werkzaamheden

Kassabehandeling en communicatie

Solliciteer direct

← Terug naar home